- Давсалсан хонины хавирга - 4ш
- Лууван жигд хэрчсэн - 2ш
- Хүнсний навч - 2ш
- Шар манжин - 2ш
- Давс, перец
Хоол хийх савандаа хонины хавирга, навчаа хийнэ.
Дээрээс нь зургаан аяга (1.5 литр) ус хийн таглан сайн буцалгана. Хэсэг хугацааны дараа галаа багасгана. Шөлөө маш зөөлөн хутган дээгүүр нь хөөсрөх тос зэргийг хамж аван дахин цаг орчим буцалгана.
Дээрээс нь лууван, шар манжин, арвай зэргийг хийнэ. Хавирга шөлөө амтлаад таваглана. Дээр нь яншуйг чимэглэл болгон тавьж болно.
/Хань/
- Лууван жигд хэрчсэн - 2ш
- Хүнсний навч - 2ш
- Шар манжин - 2ш
- Давс, перец
Хоол хийх савандаа хонины хавирга, навчаа хийнэ.
Дээрээс нь зургаан аяга (1.5 литр) ус хийн таглан сайн буцалгана. Хэсэг хугацааны дараа галаа багасгана. Шөлөө маш зөөлөн хутган дээгүүр нь хөөсрөх тос зэргийг хамж аван дахин цаг орчим буцалгана.
Дээрээс нь лууван, шар манжин, арвай зэргийг хийнэ. Хавирга шөлөө амтлаад таваглана. Дээр нь яншуйг чимэглэл болгон тавьж болно.
/Хань/